Hvalsø: Televindu, byggeri, Corona

Da mange aktiviteter udenfor Drosthuset er sat på pause og da vi skal holde mere afstand til hinanden holder vi pause med at give NADA til beboerne. Til gengæld har vi meget glæde af Televindu. Det er et nyt koncept vi har investeret i som kan bruges som en form for mindfulness eller mental rejse. Det er en samling videoer , hvor man i roligt tempo bringes til nye horisonter. Konceptet er inspireret af en optagelse fra Hurtigruten, hvor man på norsk TV kunne følge hurtigruten over adskillige timer. Det blev en stor succes i Norge.

Der har længe været arbejdet på udbygning af Drosthuset i Hvalsø og første uge i maj starter byggeriet, som forventes færdigt i september. Det bliver en spændende proces at følge og det vil selvfølgelig påvirke dagligdagen, mens byggeriet står på. Vi glæder os til at følge det og vi glæder os til det står færdigt, til 2 beboere mere i gode fysiske rammer.

Corona: Vi følger de retningslinjer der løbende indgår med opdateringer. Der er fortsat forbud mod besøg udefra, men det bliver muligvis lempet så pårørende kan aflægge besøg udenfor og i begrænset tidsrum.